Σε αρνητικό έδαφος ο Nikkei

1 λεπτό ανάγνωση
4 Μαρτίου 2015

Στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας εβδομάδας υποχώρησαν την Τετάρτη οι ιαπωνικές μετοχές, ακολουθώντας τις πτωτικές τάσεις που επικράτησαν χθες σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Ο Nikkei υποχώρησε κατά 0,6% στις 18.703,60 μονάδες, ενώ με πτώση 0,6% στις 1.517,01 μονάδες έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης Topix.

Ο JPX-Nikkei Index 400 διαμορφώθηκε στο τέλος της συνεδρίασης στις 13.777,51 μονάδες, μειωμένος κατά 0,7%.

Στο ταμπλό, βουτιά 5,3% σημείωσε η μετοχή της Sharp Corp, μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής της αξιολόγησης από τον οίκο Standard & Poor’s. Ενδοσυνεδριακά, ο τίτλος έφτασε να υποχωρεί έως 10%.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Σε αρνητικό έδαφος ο Nikkei

1 λεπτό ανάγνωση
13 Φεβρουαρίου 2015

Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε σήμερα ο δείκτης Nikkei στο χρηματιστήριο του Τόκιο, υποχωρώντας από το υψηλό 7,5 ετών στο οποίο είχε κλείσει την Πέμπτη.

Οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις μετοχών, όπως η Fanuc, οι οποίες είχαν εμφανίσει άνοδο στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, ο Nikkei υποχώρησε κατά 0,4% στις 17.913,36 μονάδες, αν και σε εβδομαδιαίο επίπεδο κατέγραψε κέρδη  1,5%.

Ο ευρύτερος δείκτης Topix παρέμεινε αμετάβλητος στις 1.449,38 μονάδες, ενώ με οριακή άνοδο 0,1% στις 13.147,96 μονάδες έκλεισε ο JPX-Nikkei Index 400.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασιατικά χρηματιστήρια: Πτώση σε Nikkei, Topix και Kospi λόγω Ιράν

Οι ασιατικές αγορές χάνουν έδαφος την Παρασκευή.

Ανοδικά οι αγορές της Ασίας με ώθηση από τη Μέση Ανατολή

Ισχυρά κέρδη καταγράφουν την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια. Οι επενδυτές επέστρεψαν στο

Ασία: Ιστορικό ράλι για Nikkei και Taiex με φόντο πιθανή συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν

Ισχυρό ανοδικό ξέσπασμα καταγράφουν οι αγορές της Ασίας, με τον ιαπωνικό Nikkei