Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος Γεράσιμος από τον Βόλο

2 λεπτά ανάγνωση
5 Μαρτίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Παραμένει ο κίνδυνος για τη ζωή του 21χρονου φοιτητή Γεράσιμου – Ιάσονα Γεωργιάδη, από τον Βόλο, ενός από τους δεκάδες τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Την είδηση πως παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του, την επιβεβαίωσε η θεία του νεαρού μέσω ανάρτησής της.

Σημειώνεται πως από εχθές είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η κατάσταση του φοιτητή έχει βελτιωθεί και πως επίκειται αύριο προσπάθεια αποσωλήνωσής του. Δυστυχώς όμως αυτό δεν ισχύει.

“Εύχομαι οι ψευδείς ειδήσεις να βγουν αληθινές. Παίζουν με τον πόνο μας!”, ανέφερε η θεία του 21χρονου.

Ο Γεράσιμος για πέμπτη μέρα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν πως παραμένει στη ΜΕΘ και η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «γαλάζιος» φόβος και τα λάθη…

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούν -και φοβούνται- την επικοινωνία της κυβέρνησης ως

Α. Πορτοσάλτε για Μυλωνάκη: «Ήταν πιεσμένος με το δημοσίευμα που τον ενέπλεξε σε ιστορία που διέψευσε»

Αναφορά στην ψυχολογική πίεση που δεχόταν ο Γιώργος Μυλωνάκης έκανε ο Άρης

Κρίσιμες ώρες για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό

Ανεύρυσμα στον εγκέφαλο είναι η πρώτη εικόνα των γιατρών που παρέλαβαν τον