Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Τσακαλώτου – Λαγκάρντ

2 λεπτά ανάγνωση
12 Οκτωβρίου 2015

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στη Λίμα του Περού, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Αυτό δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος, επισημαίνοντας ότι η κ. Λαγκάρντ συμμερίζεται την προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για να ολοκληρωθεί έγκαιρα η πρώτη αξιολόγηση, ώστε να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όπως έχει προγραμματιστεί, πριν από την 1η Ιανουαρίου 2016.

Ο υπουργός τόνισε επίσης, ότι αμέσως θα ξεκινήσει μία ουσιαστική συζήτηση για το χρέος, προκειμένου να δημιουργηθούν οι ικανές συνθήκες για την Ελλάδα, για να αλλάξει σελίδα και να φανεί στην πράξη η έξοδος από την κρίση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο