Σειρά συναντήσεων Χαρδούβελη με βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για ΕΝΦΙΑ

5 λεπτά ανάγνωση
22 Αυγούστου 2014

Με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη συναντάται σε λίγα λεπτά αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να του παρουσιάσει τις προτάσεις τις Χαριλάου Τρικούπη για τις αναγκαίες βελτιώσεις και διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ.

«Υπήρξαν ακραίες περιπτώσεις φορολόγησης», δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ενόψει της συνάντησης, ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα οικονομίας ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης.

Πρόσθεσε ότι υπήρξε μεγάλο πρόβλημα με τα οικόπεδα εντός οικισμού που βρίσκονταν όμως εκτός συστήματος αντικειμενικών άξιων, σημειώνοντας πως πρέπει να βρεθεί λύση.

Ο κ. Σαχινίδης σημείωσε ότι υπάρχουν κοινωνικές ομάδες για τις οποίες είχε ανακοινωθεί πως θα είχαν θετική αντιμετώπιση, όπως άτομα με αναπηρία, όμως ακόμα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις.

Σημείωσε ακόμη ότι υπάρχουν πολίτες με ημιτελή κτίσματα που φορολογούνται κανονικά.

«Δεν θέλω να μπω σε εικασίες για το ποιος φταίει και δεν αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα», συμπλήρωσε.

Είπε ακόμη ότι κατά την συνάντηση με τον κ. Χαρδούβελη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα θέσουν και άλλα ερωτήματα, καθώς σε 40 ημέρες η κυβέρνηση οφείλει να καταθέσει το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Το μεσημέρι, στις 12:00, ο κ. Χαρδούβελης θα ενημερώσει τους βουλευτές της ΝΔ του Β΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής για τις τελικές ρυθμίσεις για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και γενικότερα για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.

Την ίδια ώρα, η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα τις προτάσεις του κόμματος για τις ρυθμίσεις στα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Ανδρουλάκης: «Διεκδικούμε τη νίκη στις εκλογές»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε καθαρό πολιτικό μήνυμα για τον στόχο του ΠΑΣΟΚ

ΜΙΔΑ: Τί αλλάζει στον ΕΝΦΙΑ από το 2027 – Χωρίς αναδρομικά πρόστιμα για τα παλιά τετραγωνικά

Το ΜΙΔΑ αλλάζει τον έλεγχο των ακινήτων. Από το 2027, η ΑΑΔΕ

Real Polls: Στο 28,3% η ΝΔ – Κάτω από το 10% το ΠΑΣΟΚ – Εκτός Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,2%

Στις 6,9 μονάδες κατέγραψε η Real Polls το προβάδισμα της ΝΔ στην