ΣΕΤΕ: Ουσιαστικό αναπτυξιακό μέτρο η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

2 λεπτά ανάγνωση
17 Ιουλίου 2013

Προσωπική επιτυχία του Πρωθυπουργού χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης της συμφωνία με την τρόικα για μείωση του ΦΠΑ της εστίασης από 1ης Αυγούστου.

Οπως αναφέρει, η ενέργεια αυτή «αποτελεί ουσιαστικό αναπτυξιακό μέτρο που θα οδηγήσει στη μείωση της ανεργίας, στην τόνωση του τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας».

«Ο ΣΕΤΕ θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε η μείωση αυτή να περάσει άμεσα στον τελικό καταναλωτή και όλοι να εκδίδουν αποδείξεις», συμπληρώνει ο κ. Ανδρεάδης.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ σημειώνει ότι εφ’όσον μετά την εφαρμογή του μέτρου, τα έσοδα του κράτους από το ΦΠΑ εστίασης εξελιχθούν θετικά -πράγμα για το οποίο δηλώνει βέβαιος- «θα πρέπει να εξετασθούν αντίστοιχες μειώσεις σε όλο το τουριστικό πακέτο, αλλά και στην ακτοπλοΐα».
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και