Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου

2 λεπτά ανάγνωση
14 Απριλίου 2018

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας, θα κηδευτεί σήμερα το μεσημέρι ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, ο οποίος σκοτώθηκε προχθές το μεσημέρι, όταν το Μιράζ 2000-5 «καρφώθηκε» στη θάλασσα, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Στις 9:00 το πρωί έφτασε η σορός του με C-130 στην Καρδίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Στη θαλάσσια περιοχή της πρόσκρουσης εξακολουθούν να επιχειρούν συνεργεία της Πολεμικής Αεροπορίας (Π.Α.) με βασικό σκοπό, πλέον, την εκτίμηση αν τα πιο βαριά κομμάτια του μοιραίου αεροσκάφους μπορεί να ανελκυστούν από τον βυθό του Αιγαίου, ο οποίος στο συγκεκριμένο σημείο αγγίζει τα 200 έως 500 μέτρα βάθος. H  Πολεμική Αεροπορία διαθέτει ειδική μονάδα η οποία επιχειρεί καταδύσεις με σκοπό την ανέλκυση τέτοιων ναυαγίων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Καρυστιανού: «Το όνειρο μου είναι βρεθώ σε debate με τον κ. Μητσοτάκη»

Η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να βρεθεί σε debate με

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

Η Ελλάδα «αποχαιρέτησε» την Μαρινέλλα

Σε κλίμα συγκίνησης και με την παρουσία του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πλήθους