Συνάντηση Σαμαρά με Σουλτς

3 λεπτά ανάγνωση
17 Σεπτεμβρίου 2013

Τη θέση ότι το μέλλον είναι η ανταγωνιστικότητα, η αλληλεγγύη και η ανάπτυξη εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς στις κοινές του δηλώσεις με τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς με τον οποίο συναντήθηκε στο πλαίσιο των επαφών του στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Σουλτς εξέφρασε τη στήριξή του στην ελληνική κυβέρνηση που προσπαθεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και να διορθώσει τα δημοσιονομικά στοιχεία. Ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σημείωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι θα πετύχει η χώρα το πρωτογενές πλεόνασμα και τόνισε ότι θα πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια της χώρας.

Όπως είπε ο κ. Σουλτς συζήτησε με τον Αντώνη Σαμαρά θέματα που σχετίζονται με την ελληνική προεδρία της ΕΕ, όπως η μετανάστευση και η ασφάλεια.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η ελληνική προεδρία θα εργαστεί από κοινού με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας. Βασικές προτεραιότητες είναι η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας. «Χαίρομαι που ο κ. Σουλτς είναι πάντα υπέρ πολιτικών ανάπτυξης».

Στην πορεία για την έξοδο από την κρίση ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για την Ευρώπη με περισσότερη αλληλεγγύη, είπε ο πρωθυπουργός.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπ. Παπαδημητρίου: «Ο Μητσοτάκης εκνευρίζεται όταν ακούει το όνομα του Αντώνη Σαμαρά»

Η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκνευρίζεται όταν ακούει

Κόμμα Σαμαρά: Δεν βρίσκει στελέχη για τις λίστες του κόμματος ο πρώην Πρωθυπουργός

Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να συναντά σοβαρές δυσκολίες στην προσπάθειά του να

Κ. Βελόπουλος: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Σαμαρά»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει ότι δεν θα συνεργαζόταν με τον Αντώνη Σαμαρά,