Σκουρλέτης: «Η δημοσκοπική ανατροπή έχει γίνει πράξη – ο κόσμος έχει συσπειρωθεί»

2 λεπτά ανάγνωση
23 Μαΐου 2019

Την ανατροπή της δημοσκοπικής διαφοράς ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία επεσήμανε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης».

«Το κλίμα ήταν καλό και δεν ήταν καλό μόνο στη Θεσσαλονίκη. Ήταν και σε όλες τις προηγούμενες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο αυτού του “σφιχτού” προγράμματος του πρωθυπουργού. Νομίζω ότι είναι “η κορυφή του παγόβουνου” μιας πραγματικά πρωτόγνωρης διαδικασίας συσπείρωσης του κόσμου, ο οποίος έχει ξεπεράσει δημοσκοπήσεις και προβλέψεις. Μπορεί κανείς εκ του ασφαλούς να πει αυτή τη στιγμή ότι η δημοσκοπική ανατροπή έχει γίνει πράξη», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Δρυμιώτης: «Είχα πει ότι και πριν και μετά την ΔΕΘ ο Μητσοτάκης θα είναι αυτοδύναμος»

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης βλέπει νέα αυτοδυναμία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ίδιος

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,