Σκουρλέτης: «Η ΝΔ μιλάει για χούντα; – Συμφωνώ 100% με Τσίπρα για τους αρμούς της εξουσίας»

2 λεπτά ανάγνωση
17 Φεβρουαρίου 2020

«Όταν λέμε ότι ο λαός ψήφισε για αυτή την κυβέρνηση, αυτομάτως δεν σημαίνει και με βάση τη Δημοκρατία μας ότι η κυβέρνηση έχει στο τσεπάκι όλες τις φανερές και τις θεσμικά διαμορφωμένες εξουσίες ή και τις αφανείς», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης εκφράζοντας την συμφωνία του με τη φράση Τσίπρα περί αρμών εξουσίας που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων.

«Είναι δυνατόν να μιλάει η ΝΔ για χούντα;», διερωτήθηκε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και εξέφρασε παράλληλα την 100% συμφωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Επιχειρηματολόγησε λέγοντας ότι η κ. Κατσέλη απομακρύνθηκε από τη θέση της προέδρου της Εθνικής Τράπεζας γιατί κρίθηκε από την τρόικα ότι ήταν πολιτικό πρόσωπο κάτι που δεν συνέβη με τον Γιάννη Στουρνάρα και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη