Sony: Στα ¥33,6 τα κέρδη του β΄3μηνου

2 λεπτά ανάγνωση
29 Οκτωβρίου 2015

Σε κερδοφόρο τροχιά επέστρεψε η Sony Corp. στο δεύτερο τρίμηνο της οικονομικής χρήσης, χάρη στις ισχυρές πωλήσεις του PlayStation 4. Παρ’ όλα αυτά, διατήρησε σταθερές της προβλέψεις της για την ετήσια χρήση, που είναι χαμηλότερες από τις προσδοκίες της αγοράς.

Ειδικότερα, ο ιαπωνικός όμιλος εμφάνισε καθαρά κέρδη ύψους 33,6 δισ. γιεν (278 εκατ. δολ.) στο τρίμηνο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, έναντι ζημιών 104,2 δισ. γιεν το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014.

Οι πωλήσεις παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες στο 1,89 τρισ. γιεν, ενώ τα λειτουργικά κέρδη διαμορφώθηκαν σε 88 δισ. γιεν έναντι ζημιών 85,6 δισ. γιεν πέρυσι.

 

Για την ετήσια χρήση που λήγει τον Μάρτιο του 2016, η Sony αναμένει καθαρά κέρδη ύψους 140 δισ. γιεν.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Επίτευξη στόχων για το 2025 με προσαρμοσμένο EBITDA στα €2 δισ. και καθαρά κέρδη στα €0,45 δισ.

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις για ένα ακόμη έτος επιτυγχάνοντας τους στόχους

Allwyn: Ισχυρή κερδοφορία το 2025 με έσοδα €4,11 δισ. και EBITDA €1,58 δισ.

Η Allwyn International ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα για το 2025.

Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων €1,3 δισ. το 2025

Κέρδη μετά από φόρους ύψους €1,3 δισ. κατέγραψε ο όμιλος της Εθνικής