ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Κάηκε κοντέινερ με αντικείμενα στο Τατόι - Aποκαρδιωτική η εικόνα του κτήματος

Αν και κανείς ως τώρα δεν ανάφερε ότι υπήρχαν υλικές καταστροφές στο Τατόι, το δημοσίευμα της Καθημερινής ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα σχετικά με το συνέβη εκεί. Δυο κοντέινερ έγιναν στάχτη ενώ καταστράφηκαν και πολλά αντικείμενα που είχαν βρεθεί στο χώρο.

Οι αντιξοότητες για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Εύβοια - Ο αεροναυπηγός Καραϊωσηφίδης εξηγεί

Για τις αντιξοότητες και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα πυροσβεστικά εναέρια μέσα όταν επιχειρούν σε μεγάλα πύρινα μέτωπα, όπως αυτό της Εύβοιας, που μπορούν να δυσχεράνουν ή να καταστήσουν αδύνατο το έργο τους, μίλησε ο πραγματογνώμονας και αεροναυπηγός Φαίδων Καραϊωσηφίδης.

φον ντερ Λάιεν: Το ελληνικό πρόγραμμα εμβολιασμού «φθόνος» για πολλές χώρες

«Η Ένωση αποκτά τεράστιο όφελος έχοντας την Ελλάδα στον πυρήνα της», υπογράμμισε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την προσχώρηση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας ο Ν. Αλιβιζάτος

Την άποψη ότι θα πρέπει να υποστηριχτεί από όλους τους ακαδημαϊκούς το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ίδρυση σώματος της ΕΛΑΣ που θα επιχειρεί στα πανεπιστήμια - εξέφρασε με άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή» της Κυριακής, ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.

Ντοκουμέντο από την πρόσκρουση της φρεγάτας «Λήμνος» με το «Κεμάλ Ρέις»

Η «Καθημερινή» δημοσιεύει σήμερα φωτογραφία, όπου απεικονίζεται η δεξιά πρυμναία πλευρά της τουρκικής φρεγάτας τύπου ΜΕΚΟ, ο κυβερνήτης της οποίας προσπάθησε να προσπεράσει και να τη φέρει σε θέση εμποδίου προς την ελληνική φρεγάτα τύπου «S».

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το Μάτι: «Θα τα βάλεις με τη Δούρου; Θα σου ανοίξει τα κ@π@@λι@»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το δημοσίευμα της Καθημερινής, για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, σύμφωνα με το οποίο ο πραγματογνώμονας της Πυροσβεστικής που ορίστηκε για να διαλευκάνει τις αιτίες και να συντάξει το πόρισμα δέχθηκε πιέσεις στο όριο του εκβιασμού από τον τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής.

Νονοί της νύχτας, επίορκοι αστυνομικοί, βουλευτής ΑΝΕΛ - Διέρρευσε ενημέρωση της ΕΥΠ σε Τσίπρα

Kύκλωμα εκβιαστών με την συμμετοχή επίορκων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στο οποίο συμμετείχε και εν ενεργεία (τότε) βουλευτής των ΑΝΕΛ, αποκαλύπτει η Καθημερινή. Η υπόθεση ανάγεται στο 2016 και πλέον οι επίορκοι αξιωματικοί καλούνται να καταθέσουν στην Δικαιοσύνη ως ύποπτοι.