ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Νονοί της νύχτας, επίορκοι αστυνομικοί, βουλευτής ΑΝΕΛ - Διέρρευσε ενημέρωση της ΕΥΠ σε Τσίπρα

Kύκλωμα εκβιαστών με την συμμετοχή επίορκων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στο οποίο συμμετείχε και εν ενεργεία (τότε) βουλευτής των ΑΝΕΛ, αποκαλύπτει η Καθημερινή. Η υπόθεση ανάγεται στο 2016 και πλέον οι επίορκοι αξιωματικοί καλούνται να καταθέσουν στην Δικαιοσύνη ως ύποπτοι.

«Καθημερινή» εναντίον Μηταράκη

Διαβαθμισμένο έγγραφο διεθνούς οργανισμού αποκαλύπτει η «Καθημερινή» αναδεικνύοντας σοβαρές ενδείξεις για κακοδιαχείριση ή και οικονομικές ατασθαλίες στα έργα που πραγματοποιούνται για τη δημιουργία προσφυγικών δομών.

Μετανάστες με κορωνοϊό προωθεί η Άγκυρα στην Ελλάδα

Συγκεντρώσεις μεταναστών στα δυτικά παράλια της Μικράς Ασίας διαπιστώνουν οι ελληνικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες έχουν μεταφερθεί από κέντρα διαμονής μεταναστών στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Φόβοι για τουρκική προβοκάτσια – Αυξημένη επιφυλακή στο Αιγαίο

Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή στο πρωτοσέλιδό της, σε αυξημένη επιφυλακή και στο Αιγαίο βρίσκεται η Αθήνα υπό τον φόβο πιθανής τουρκικής προβοκάτσιας σε νησίδες ή βραχονησίδες με πρόσχημα την αρμοδιότητα έρευνας και διάσωσης σε περίπτωση εντοπισμού λέμβου με μετανάστες και πρόσφυγες.

Βέτο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ

Βέτο άσκησε η Ελλάδα στην έκδοση κοινού ανακοινωθέντος στο ΝΑΤΟ όπως αποφασίστηκε χθες στις Βρυξέλλες σε επίπεδο αναπληρωτών Μόνιμων Αντιπροσώπων.

Διαδηλώσεις με ανοιχτούς δρόμους - Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης

Το νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα προς ψήφιση στη Βουλή, προβλέπει ότι οι πορείες που έχουν περιορισμένους σε αριθμό διαδηλωτές θα πραγματοποιούνται σε μέρος του οδοστρώματος ή θα ακολουθούν εναλλακτική διαδρομή.