Στ. Πέτσας: Ο Τσίπρας έχει βαθιά άγνοια για την οικονομία

3 λεπτά ανάγνωση
15 Σεπτεμβρίου 2019

Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε στην ΔΕΘ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, λέγοντας ότι «έχει βαθιά άγνοια για την οικονομία», και προσέθεσε ότι είναι ο πρωθυπουργός «που την κατέστρεψε ρίχνοντας το βάρος στους πολίτες».

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση OPEN Beyond και απαντώντας στα περί “δανειοδότησης του Ελληνικού” που ανέφερε ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του, ο κ. Πέτσας είπε ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι «η δανειοδότηση των επιχειρήσεων δεν είναι θέμα της εκάστοτε κυβέρνησης, αλλά των τραπεζών. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να ξεμπλοκάρουμε την επένδυση. Ο κ. Τσίπρας για 4,5 χρόνια δεν είχε κάνει τίποτε, εμείς ήδη βγάλαμε τις υπουργικές αποφάσεις και το έργο θα προχωρήσει. Το Ελληνικό θα είναι επένδυση συνολικά 8 δισ. όπου θα απασχοληθούν 70.000 εργαζόμενοι. Ποιός δεν το θέλει;».

Στο θέμα των ΕΛΠΕ και της κριτικής που άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει πώληση ποσοστού ο κ. Πέτσας επισήμανε: «Ο κ. Τσίπρας μιλούσε για πώληση 51% των ΕΛΠΕ, αλλά δεν έκανε τίποτε. Τι διαφορετικό έλεγε από εμάς; Αυτά είναι συνθήματα,. Εμείς πιστεύουμε στις ιδιωτικοποιήσει για να μπουν νέα κεφάλαια στην επιχείρηση και θα προχωρήσουμε».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Forza Grecia! Χρονιά-ορόσημο για το ελληνικό χρέος το 2026

Χρονιά ορόσημο για το ελληνικό χρέος θα αποτελέσει το 2026 καθώς η

Δ. Τσιτσιράγκος (πρόεδρος Alpha Bank): «Η Ελλάδα δεν είναι πλέον recovery story, είναι επενδυτικός προορισμός»

Ο Δημήτρης Τσιτσιράγκος τόνισε στο Delphi Economic Forum XI ότι η Ελλάδα

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική