Στ. Θεοδωράκης: Να συζητάμε, αλλά προέχει να σώσουμε τη χώρα, όχι τα κόμματα

2 λεπτά ανάγνωση
5 Ιουνίου 2014

«Εμείς, ως γνωστόν, είμαστε το Ποτάμι που ακούει. Έχει ενδιαφέρον λοιπόν να συζητάμε, να μαλώνουμε, να διαφωνούμε, να συμφωνούμε, να δημιουργούμε αλλά να μην ξεχνάμε ότι αυτό που προέχει, ειδικά αυτή τη στιγμή, είναι να σώσουμε τη χώρα και όχι να σώσουμε τα κόμματα».

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση της ομάδας του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Σπύρου Λυκούδη.

«Το ότι είμαι εδώ (σ.σ. στην εκδήλωση) είναι γιατί το Ποτάμι θέλει να ακούει και ο Σπύρος είναι ένας πολύ ενδιαφέρον συνομιλητής» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης.

Χθες Τετάρτη, ο κ. Λυκούδης πρότεινε τη συγκρότηση ευρύτερης Κεντροαριστερής παράταξης με τη συμμετοχή της Ελιάς, του Ποταμιού και της ΔΗΜΑΡ.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Πορτοσάλτε: «Τα κόμματα ψηφίζονται επειδή έχουν μια προγραμματική άποψη, μόνο στην Ελλάδα του καφενείου ψηφίζουμε γενικώς»

Ο Άρης Πορτοσάλτε άσκησε αιχμηρή κριτική στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και