Σταθερή και σήμερα η απόδοση του ελληνικού 10ετούς – σε υψηλό 3 μηνών το ιταλικό

2 λεπτά ανάγνωση
28 Αυγούστου 2018

Η απόδοση του ελληνικού 10ετούς παραμένει κοντά στο χθεσινό επίπεδο, στο 4,17%. Του 7ετούς υποχωρεί δύο μονάδες βάσης, στο 3,80% και του 5ετούς διαμορφώνεται στο 3,18%.

Ενώ υψηλό τριών μηνών «χτύπησε» η απόδοση του ιταλικού 10ετούς ομολόγου την Τρίτη, οδηγούμενο από τις ανησυχίες για τις πολιτικές όσον αφορά τις δαπάνες, ενόψει δημοπρασιών ομολόγων, αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Η απόδοση του 10ετούς ιταλικού τίτλου ενισχύεται, στο 3,19% στο πρωινό trading, σημειώνοντας άνοδο κατά 3 μονάδες βάσης σε ημερήσια βάση.

Την ίδια ώρα, το επιτόκιο του 10ετούς ισπανικού κινείται ανοδικά κατά τέσσερις μονάδες βάσης, στο 1,43%, ενώ υψηλότερα βρίσκεται και του 10ετούς γερμανικού, στο 0,37%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο sell off στα ομόλογα: Πληθωρισμός, πετρέλαιο και πολιτική κρίση στη Βρετανία τρομάζουν τις αγορές

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Risk assets χρυσός και πετρέλαιο – Τί βλέπουν Jefferies, Citi και UBS

Σε ένα εξαιρετικά εύθραυστο γεωπολιτικό και οικονομικό περιβάλλον κινούνται πλέον οι διεθνείς

Αναβαθμίσεις και πρόωρες αποπληρωμές αλλάζουν την εικόνα της Ελλάδας

Από «μαύρο πρόβατο» της Ευρωζώνης σε παράδειγμα δημοσιονομικής προσαρμογής επιχειρεί να μετατραπεί