Στη Lamda το υπόλοιπο 50% της μαρίνας Φλοίσβου

1 λεπτό ανάγνωση
27 Ιανουαρίου 2020

H Lamda Development S.A. ανακοινώνει ότι την 23.01.2020 συμφώνησε να αποκτήσει από την εταιρεία D-Marinas B.V. του Ομίλου DOGUS, το υπόλοιπο 50% των μετοχών της εταιρίας Lamda Dogus Investments S.A., η οποία, σήμερα, κατέχει ποσοστό 83,39% των μετοχών της LAMDA Flisvos Holding Α.Ε., μετόχου κατά 77,23% της εταιρίας LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. που διαχειρίζεται τη Mαρίνα Φλοίσβου.

Το αντίτιμο για την αγορά των εν λόγω μετοχών ανέρχεται σε 12.393.000 ευρώ. Η μεταβίβαση των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2020, δεδομένου ότι δεν εκκρεμούν κανονιστικές ή άλλες διοικητικές εγκρίσεις.

Με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, η Lamda Development S.A. καθίσταται ο μοναδικός μέτοχος της LAMDA DOGUS INVESTMENTS S.A., ελέγχοντας έτσι πλήρως την εταιρία LAMDA Flisvos Marina Α.Ε.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

LAMDA Development: Στα €22 εκατ. τα ενοποιημένα EBITDA

Στα €22 εκατ. διαμορφώθηκαν τα ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) του Ομίλου της

Ισχυρές ρευστοποιήσεις στο Χρηματιστήριο – Κάτω από τις 2.700 μονάδες ο ΓΔ

Οι πωλητές κυριάρχησαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών και έστειλαν τον Γενικό Δείκτη κάτω

The Ellinikon Park: Σχεδιάζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους αστικούς χώρους πρασίνου στην Ευρώπη

Με περισσότερα από 30.000 δέντρα, περίπου 3 εκατομμύρια θάμνους και πράσινη κάλυψη