Στην Βουλή η υπόθεση Καμμένου – Noor1 – στο κάδρο βάζει η ΝΔ Καμμένο και Τσίπρα

5 λεπτά ανάγνωση
26 Ιουνίου 2017

Τα βλέμματα στρέφονται σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, όπου θα συζητηθεί η υπόθεση της επικοινωνίας που φέρεται να είχε ο Πάνος Καμμένος με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη και των καταγγελιών για αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του πλοίου «Νοοr1».

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει προγραμματιστεί διαδοχικά η συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων συναφών με τα προαναφερόμενα ζητήματα και, όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, η κυβέρνηση θα απαντήσει διά των αρμοδίων υπουργών.

Ειδικότερα, στις 5.00 το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με αντικείμενο αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση για το «Noor1».

Χθες, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου, τονίζοντας πως στη Βουλή πρέπει να δοθούν οι αναγκαίες απαντήσεις.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε πως κυρίως πρέπει να απαντηθεί στη Βουλή η τρομερή συκοφαντία που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση, ότι δήθεν η Ν.Δ. ταυτίζεται με τα συμφέροντα ενός επιχειρηματία, εν προκειμένω τον Β. Μαρινάκη, ή οποιονδήποτε κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών. «Η θέση της Ν.Δ. είναι συγκεκριμένη.

Οποιος είναι ένοχος για εμπόριο ναρκωτικών στη φυλακή. Κανένας δεν μάχεται περισσότερο από εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι το ποιος είναι αθώος και το ποιος είναι ένοχος δεν το κρίνει ο Π. Καμμένος, δεν το κρίνει ο Α. Τσίπρας, δεν το κρίνει ο Στ. Κοντονής, αλλά η ελληνική Δικαιοσύνη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,
Τασεις επενδυσεων στην Ελλαδα

Ο δρόμος προς την απόλυτη κανονικότητα και την υποχώρηση του ελληνικού χρέους στο 100% του ΑΕΠ

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης εξήρε την ομάδα του Οργανισμού