Στις 20 Απριλίου, με βαριές κατηγορίες, αρχίζει η δίκη της ΧΑ

2 λεπτά ανάγνωση
9 Μαρτίου 2015

Στις 20 Απριλίου, στις φυλακές Κορυδαλλού και σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θα διεξαχθεί η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. Στο εδώλιο θα καθίσουν 18 βουλευτές που εξελέγησαν με τα ψηφοδέλτια της ΧΑ στις εκλογές του 2012, καθώς και πληθώρα στελεχών της.

Συνολικά 70 άτομα, μεταξύ των οποίων βουλευτές αλλά και ο Γιώργος Ρουπακιάς (κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός για τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα) συνθέτουν τον σκληρό πυρήνα της ΧΑ που θα δικαστεί για σωρεία εγκληματικών πράξεων.

Το βασικό αδίκημα που βαρύνει τους βουλευτές αλλά και άλλα στελέχη της ΧΑ είναι η ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις