Στο +2,06% ο Nikkei

1 λεπτό ανάγνωση
22 Οκτωβρίου 2014

Κέρδη άνω του 2% κατέγραψαν οι ιαπωνικές μετοχές την Τετάρτη, καθώς η προοπτική ανάληψης περαιτέρω δράσης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) για τη στήριξη της οικονομίας της Ευρωζώνης έχει προκαλέσει ευφορία στις αγορές.

Ο Nikkei έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση με κέρδη 2,6% στις 15.195,77 μονάδες, ενώ άνοδο 2,6% σημείωσε και ο ευρύτερος δείκτης Topix, ο οποίος έκλεισε στις 1.236,41 μονάδες.

Το κλίμα στο Τόκιο, όπως και στις υπόλοιπες αγορές, τονώθηκε χάρη στις πληροφορίες που μετέδωσε χθες το Reuters και οι οποίες θέλουν την ΕΚΤ να ενισχύει περαιτέρω το οπλοστάσιό της με αγορές εταιρικών ομολόγων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράλι στην Ασία: Ιστορικό άλμα στη Νότια Κορέα και άνοδος 3,5% για τον Nikkei

Ισχυρά κέρδη καταγράφουν την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια, μετά τις βαριές απώλειες

Ασιατικά χρηματιστήρια: Ισχυρές απώλειες μετά την πτώση της Alphabet – «Βουτιά» άνω του 5% στη Νότια Κορέα

Με σημαντικές απώλειες κινούνται την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια.

Ασιατικά χρηματιστήρια: Πτώση σε Nikkei, Topix και Kospi λόγω Ιράν

Οι ασιατικές αγορές χάνουν έδαφος την Παρασκευή.