Στο +6,27% το αργό

2 λεπτά ανάγνωση
28 Φεβρουαρίου 2022

Η τιμή του βαρελιού του αργού πετρελαίου West Texas Intermediate (WTI) σημειώνει αλματώδη αύξηση, που ξεπέρασε το 6%, στις συναλλαγές στην Ασία μέχρι τώρα, καθώς οι αγορές μοιάζουν να ανησυχούν ολοένα περισσότερο για το ενδεχόμενο να εκδηλωθεί ενεργειακή κρίση μετά τις νέες δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία εξαιτίας της εισβολής της στην Ουκρανία.

Η τιμή του βαρελιού αυξανόταν κατά 6,27%, στα 97,33 δολάρια, περί τις 06:45 (ώρα Ελλάδας), ενώ αυτή του βαρελιού Brent σημείωνε άνοδο 5,24%, στα 103,06 δολάρια.

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ ανακοίνωσαν ότι αποκλείουν ορισμένες μεγάλες ρωσικές τράπεζες από το διεθνές σύστημα διατραπεζικών πληρωμών SWIFT και έβαλαν προσωπικά στο στόχαστρο τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον υπουργό Εξωτερικών του, τον Σεργκέι Λαβρόφ.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από τα $84 το Brent

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, καθώς παραμένει αβέβαιο το πότε θα

Goldman Sachs: «Βλέπει» το Brent στα $80-90 – Μεγάλη πτώση στα παγκόσμια αποθέματα

Η GS βλέπει το Brent μεταξύ $80-90/βαρέλι, καθώς η ένταση στη ΜΑ

Πετρέλαιο: Αντίδραση μετά το sell-off – Το Brent πλησιάζει ξανά τα $85

Ανοδική αντίδραση παρουσιάζουν σήμερα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, μετά τη μεγάλη