Συναντήσεις Λιου με Ντράγκι, Σόιμπλε και Σαπέν για την Ελλάδα

2 λεπτά ανάγνωση
15 Ιουλίου 2015

Συνομιλίες με υψηλόβαθμους ευρωπαίους αξιωματούχους για την κατάσταση στην Ελλάδα θα έχει ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου στη σκιά της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών.

Όπως ανακοίνωσε χθες Τρίτη το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Λιου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι σήμερα στη Φραγκφούρτη, πριν συναντήσει τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο την Πέμπτη. Αργότερα την ίδια μέρα θα πάει στο Παρίσι για συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν.

«Στις συναντήσεις του, ο υπουργός Λιου θα ανταλλάξει απόψεις με τους ομολόγους του για την παγκόσμια οικονομία και θα συζητήσει για την πρόοδο της Ελλάδας μέσα στην ευρωζώνη» αναφέρει χαρακτηριστικά το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΝΤ: Το υψηλό χρέος εκτοξεύει το κόστος δανεισμού – Σήμα κινδύνου για τις μεγάλες οικονομίες

Το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι το υψηλό δημόσιο χρέος αυξάνει το κόστος δανεισμού

Πετρέλαιο: Διορθώνουν Brent και WTI μετά το άλμα 4% της Τετάρτης

Οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν, μετά το άλμα σχεδόν 4% που κατέγραψε

Κρ. Γκεοργκίεβα: «Φρένο» στο χρέος των πλούσιων χωρών

Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα έστειλε αυστηρό μήνυμα στις ανεπτυγμένες οικονομίες.