Συνάντηση Τσίπρα – Σουλτς στο Μαξίμου

2 λεπτά ανάγνωση
28 Μαρτίου 2016

Ανεπίσημη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου είχε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο άτυπης επίσκεψής του κ. Σουλτς στην Αθήνα, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου μεταβαίνει απόψε.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κατά την ανεπίσημη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου συζητήθηκαν το προσφυγικό και το Κυπριακό, ενώ έγινε και μια αναφορά σχετικά με το ζήτημα της εμπλοκής του Ευρωκοινοβουλίου στην παρακολούθηση της διαπραγμάτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σουλτς θα συναντηθεί επίσης με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά καθώς και με τον επικεφαλής του Ποταμιού.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε συμμετάσχει πριν από περίπου 10 ημέρες, στην συνάντηση των Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών ηγετών, ως παρατηρητής.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις