ΣΥΡΙΖΑ: «Για πόσο ακόμα θα κρύβει τον Στέλιο Πέτσα από την εξεταστική, ο Κ. Μητσοτάκης;»

3 λεπτά ανάγνωση
11 Δεκεμβρίου 2021

«Καθίσταται σαφές ότι ο κ. Πέτσας δεν μπορεί, πλέον, να δραπετεύσει από την Εξεταστική. Αν, όμως, η ΝΔ επιμένει να τον “φυγαδεύει”, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την κλήση της διευθύντριάς του, Ευαγγελίας Γκόγκου. Κι αυτό η πλειοψηφία δεν μπορεί να το αποφύγει», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση του με τίτλο: «Για πόσο ακόμα θα κρύβει τον Στέλιο Πέτσα από την εξεταστική, ο Κ. Μητσοτάκης;», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento ότι ο Μ. Γκάλγκος, πρόεδρος και CEO της Initiative που μοίρασε τα εκατομμύρια δημόσιου χρήματος για τις καμπάνιες κατά του κορονοϊού, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τη διευθύντριά του πολιτικού γραφείου του κ. Πέτσα, είναι συντριπτικές. Άλλωστε, ο ίδιος ο Μ. Γκάλγκος κατέθεσε στην Εξεταστική ότι συνομιλούσε αποκλειστικά μαζί της».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «χωρίς καμία λογοδοσία, με αδιαφάνεια και με φερετζέ την εταιρία Initiative, τα χρήματα του ελληνικού λαού σπαταλήθηκαν εν μέσω πανδημίας, για το “πάρτι” του Μαξίμου με τα δικά του ΜΜΕ, με σχεδιασμό και υλοποίηση απευθείας από την Προεδρία της Κυβέρνησης».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη