ΣΥΡΙΖΑ: Η καταβαράθρωση του ΑΕΠ φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη

3 λεπτά ανάγνωση
3 Σεπτεμβρίου 2020

“Η καταβαράθρωση του ελληνικού ΑΕΠ το β τρίμηνο του 2020 φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη”, αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Γιώργος Τσίπρας.

Ειδικότερα, υποστηρίζουν πως “το -15,2% επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο κορονοϊός συνάντησε την Ελλάδα σε καθεστώς καλπάζουσας ύφεσης και την κυβέρνηση σε ηθελημένη αδράνεια” και σχολιάζουν ότι “η στρατηγική της ΝΔ για “ανοσία της αγέλης” στην οικονομία “δικαιώνεται””. Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι “αφήνουν την ύφεση να διογκωθεί, οδηγούν την πλειονότητα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας σε αφανισμό και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία”.

Οι Ν. Παππάς και Γ. Τσίπρας τονίζουν ότι “απαιτείται, έστω και τώρα, μια μεγάλη δημόσια παρέμβαση, με ορίζοντα ολόκληρο το 2021, για τη στήριξη της οικονομίας και της απασχόλησης και η άρση του αποκλεισμού μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από τα εργαλεία της Πολιτείας”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χ. Μαμουλάκης: «Προφανώς ο Τσίπρας μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη»

Τη θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να αποτελεί ισχυρό πολιτικό αντίπαλο

Μ. Βουλαρίνος: «Ο Τσίπρας δεν έχασε ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη διπλή αυτοκτονία στην Ηλιούπολη»

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Μάνος Βουλαρίνος, με αφορμή

Α. Πορτοσάλτε για κόμμα Τσίπρα: «Δεν έχει πει τίποτα καινούργιο – Ο Αριστερός κόσμος είναι σε κατάσταση απελπισίας»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε άσκησε σκληρή κριτική στα σενάρια επιστροφής του Αλέξη