ΣΥΡΙΖΑ: Καθυστερημένη και προσωρινή η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

2 λεπτά ανάγνωση
17 Ιουλίου 2013

Σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού: «Μέσα στα μνημονιακά συντρίμμια της ισοπέδωσης μισθών και συντάξεων, των απολύσεων και των εξοντωτικών φόρων, ο κ. Σαμαράς βλέπει σταθεροποίηση και ανάπτυξη.

Είναι τέτοιος δε ο κυνισμός και η υποκρισία του, που επιλέγει τη μέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για να παρουσιάσει τη νέα εκδοχή του success story του.

Η καθυστερημένη και προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση φαντάζει ως σταγόνα στον ωκεανό της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου, μιας πολιτικής που γκρεμίζει τα πάντα συθέμελα στη χώρα .

Τραγικά μόνη και αναξιόπιστη, η κυβέρνηση μπορεί να κάνει δηλώσεις αισιοδοξίας και ανάκαμψης, τα μνημονιακά της καύσιμα όμως έχουν τελειώσει προ πολλού».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρ. Γιαννούλης: «Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές»

Ο Χρήστος Γιαννούλης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα υπάρχει καν ψηφοδέλτιο

N. Παππάς: «Η δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ τον αδικεί»

Ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι η δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντανακλά

Θ. Ξανθόπουλος: «Πρέπει να συνεργαστούμε με τον Τσίπρα για να έχουμε πρόταση εξουσίας»

Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος υποστήριξε ότι η συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί