ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία Μητσοτάκη για δήθεν αναστολή πλειστηριασμών

2 λεπτά ανάγνωση
13 Νοεμβρίου 2020

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες που βρίσκονται σε απόγνωση, δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνει, «αφού ψήφισε τον πτωχευτικό κώδικα και κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας, για να εμφανιστεί δήθεν διαλλακτικός και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το χθεσινό φιάσκο του στη Βουλή, ανακοίνωσε δήθεν αναστολή πλειστηριασμών.

Ανακοίνωσε δηλαδή ως καινούριο κάτι που είχε ήδη εξαγγείλει από τις 13 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, όταν έλεγε πως “δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους”.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να δουλεύει τον κόσμο και να αποσύρει άμεσα τον πτωχευτικό κώδικα που ψήφισε εν μέσω πανδημίας και της μεγαλύτερης μεταπολεμικής ύφεσης».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ. Φάμελλος: «Να δώσουμε μια πρόταση για να φύγει η κυβέρνηση διαφθοράς του Μητσοτάκη»

Η τοποθέτηση του Σωκράτη Φάμελλου, με χαρακτηρισμούς περί «κυβέρνησης διαφθοράς», εγείρει ερωτήματα

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου