ΣΥΡΙΖΑ: Κρεσέντο αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης και υποκριτική ευγνωμοσύνη

2 λεπτά ανάγνωση
21 Ιουλίου 2022

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την περιοδεία του, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορώντας τον για «κρεσέντο αυτοθαυμασμού».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίωσή του, αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης, μετά το χθεσινό κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού για τα 20.000 στρέμματα στάχτης και τα δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια, μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα.

Ίσως ο υπουργός του, που από χθες μοιράζει συγχαρητήρια στον εαυτό του δημοσίως, να τον ενημερώσει πως δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη. Όσο για την υποκριτική ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες με τεράστιες ελλείψεις, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς με ποτιστήρια, φανταζόμαστε πως φέτος τον Νοέμβριο που θα ζητάνε πάλι ενίσχυση της Πυροσβεστικής και κάλυψη των κενών, δεν θα βάλει όπως πέρυσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο