ΣΥΡΙΖΑ: Με στρατιωτικό ελικόπτερο ο κ. Μητσοτάκης διήμερο σε Αντίπαρο-Επίδαυρο;

2 λεπτά ανάγνωση
27 Ιουλίου 2020

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό σε δύο ερωτήματα ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει:

– Ισχύει ότι μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο – Αντίπαρο για ταξίδι αναψυχής;

– Ισχύει ότι μετέβη εν συνεχεία από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο επίσης με στρατιωτικό ελικόπτερο για να παρακολουθήσει παράσταση;».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του. «Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο, την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ. Φάμελλος: «Να δώσουμε μια πρόταση για να φύγει η κυβέρνηση διαφθοράς του Μητσοτάκη»

Η τοποθέτηση του Σωκράτη Φάμελλου, με χαρακτηρισμούς περί «κυβέρνησης διαφθοράς», εγείρει ερωτήματα

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου