ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι φταίνε για το απόλυτο μπάχαλο με τα χιόνια, εκτός από τον κ. Μητσοτάκη

2 λεπτά ανάγνωση
24 Ιανουαρίου 2022

«Το θράσος της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο», διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε νέα ανακοίνωσή του.

«Με χιλιάδες οδηγούς εγκλωβισμένους εδώ και ώρες και με κλειστούς τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από τις πρώτες ώρες του χιονιά, παρά τις προειδοποιήσεις επιστημόνων εδώ και μία εβδομάδα, εμφανίστηκε στις οθόνες μας ο αρμόδιος υπουργός και ο περιφερειάρχης για να ισχυριστούν ότι “κρατήσαμε τη χώρα λειτουργική”!», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για «απόλυτο μπάχαλο του επιτελικού κράτους σε συνδυασμό με απύθμενο θράσος και πρωτοφανή κυνισμό».

«Και φυσικά η ευθύνη ανήκει πάντα κάπου αλλού. Αλλοτε στους πολίτες, άλλοτε στον ΔΕΔΔΗΕ, άλλοτε στους “ασυνείδητους οδηγούς” και στην Αττική Οδό», σημειώνει και καταλήγει:

«Όλοι έχουν από μία ευθύνη σε αυτή τη χώρα εκτός από τον κ. Μητσοτάκη που διεκδικεί τα πρωτεία του πιο ανεύθυνου Έλληνα».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Ζαχαριάδης: «Θεωρώ αδιανόητο να είμαι στις επόμενες εκλογές σε διαφορετικό ψηφοδέλτιο με τους Φάμελλο, Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Χαρίτση…»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έστειλε μήνυμα υπέρ της ευρύτερης συνεργασίας στον χώρο της

Β. Αναστασίου για Τσίπρα: «Να πλυθεί δυο φορές…»

Η Βάσια Αναστασίου εξαπέλυσε αιχμηρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας με

Pulse: Στο 29,5% η ΝΔ – Στις 15 μονάδες η διαφορά με ΠΑΣΟΚ

Απώλεια 1,5 μονάδων στην εκτίμηση ψήφου για τη ΝΔ από τις τις δύο