ΣΥΡΙΖΑ: «Θα συνιστούσαμε στον κ. Μητσοτάκη περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια τις κρίσιμες ώρες»

3 λεπτά ανάγνωση
5 Αυγούστου 2021

«Η κατάσταση δυστυχώς είναι εξαιρετικά σοβαρή, σε αντίθεση με το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σε συνέχεια του διαγγέλματος του πρωθυπουργού.

«Από τους χλευασμούς για τις έγκαιρες προειδοποιήσεις ειδικών και του κ. Τσίπρα της περασμένης εβδομάδας και τα συγχαρητήρια υπουργών μεταξύ τους για την ‘υποδειγματική’ κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη, μια αναζωπύρωση, λίγες ώρες μετά, κατακαίει εκτός ελέγχου το λεκανοπέδιο», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι «τώρα πράγματι δεν είναι η ώρα απόδοσης ευθυνών».

«Αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι να σωθούν ανθρώπινες ζωές, αλλά και τα σπίτια, οι περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει: «Και αυτό, δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει με διαγγέλματα επικοινωνιακής διαχείρισης της καταστροφής. Θα συνιστούσαμε στον κ. Μητσοτάκη περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια τούτες τις κρίσιμες ώρες».

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σ. Φάμελλος διέγραψε τον Π. Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου, ο Παύλος Πολάκης τίθεται

Από τι γλυτώσαμε το 2015

Για να καταλάβετε από τι γλυτώσαμε το 2015 και ποιος βραβεύτηκε σήμερα,

Κ. Ζαχαριάδης: «Θεωρώ αδιανόητο να είμαι στις επόμενες εκλογές σε διαφορετικό ψηφοδέλτιο με τους Φάμελλο, Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Χαρίτση…»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έστειλε μήνυμα υπέρ της ευρύτερης συνεργασίας στον χώρο της