ΣΥΡΙΖΑ: «Το παρακράτος Μητσοτάκη τραυματίζει τη Δημοκρατία»

3 λεπτά ανάγνωση
30 Αυγούστου 2022

«Το παρακράτος Μητσοτάκη έχει τραυματίσει και συνεχίζει να τραυματίζει την Δημοκρατία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωσή του με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που κάνει λόγο για «επιχείρηση ‘κουκούλωμα’ του σκανδάλου των υποκλοπών από το παρακράτος Μητσοτάκη».

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «σύμφωνα με το δημοσίευμα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΠ που εντάσσονται στο περιβάλλον Μητσοτάκη ζήτησαν από τους υπαλλήλους να παραδώσουν τα ειδικού τύπου υπηρεσιακά usb των παρακολουθήσεων με σκοπό την καταστροφή τους» και «όλα αυτά μετά την ανακοίνωση της ΑΔΑΕ ότι προχωρά επιτέλους σε ελέγχους».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει πειστικές απαντήσεις οι δε αρμόδιοι θεσμοί, Δικαιοσύνη και ΑΔΑΕ, θα πρέπει με κατεπείγουσα διαδικασία να ενεργήσουν και να εξεταστούν οι αρμόδιοι για τις παρακολουθήσεις υπάλληλοι». «Χρέος όλων μας να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βορίδης: «Εργαζόμαστε για να είναι ξανά πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης»

Η τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη ότι «εργαζόμαστε για να είναι ξανά ο

Μ. Καρυστιανού: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως θερμή υποδοχή»

Η δήλωση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει μια τάση πολιτικής υπεραπλούστευσης σε ένα

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη… πέρα από κομματικές γραμμές

Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια.