Τεχνική αντίδραση στο ΧΑ μετά το χθεσινό sell off

2 λεπτά ανάγνωση
1 Φεβρουαρίου 2017

Ανοδικά αντιδρά το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά τις συνεχείς πτωτικές συνεδριάσεις των προηγούμενων ημερών, με τους επενδυτές να αποτιμούν τις τελευταίες, παρασκηνιακές προσπάθειες σύγκλισης των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, ο Γενικός Δείκτης ενισχύεται κατά 0,93% στις 617,41 μονάδες, με τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης να καταγράφει αύξηση κατά 1,12% στις 1.653,84 μονάδες. Ο τζίρος ανέρχεται στα 3,34 εκατ. ευρώ, ενώ από το σύνολο των μετοχών, 36 ενισχύονται, οκτώ υποχωρούν και τέσσερις παραμένουν αμετάβλητες.

Οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων εμφανίζουν μικρή επιδείνωση, κινούμενες στο τεχνικό όριο του 8%. Ενδεικτικά, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου αυξάνεται κατά 5 μονάδες βάσης στο 7,831% και του 2ετούς ομολόγου ενισχύεται κατά 3 μονάδες βάσης στο 8,936%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Αντίδραση με τράπεζες και ΔΕΗ

Ανθεκτικότητα επέδειξε το Χρηματιστήριο στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.

Χρηματιστήριο: Διόρθωση με επίκεντρο τις τράπεζες

Σε τροχιά διόρθωσης κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους πωλητές να διατηρούν

Χρηματιστήριο: Στάση αναμονής στις 2.374 μονάδες – Ξεχώρισαν ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ

Με περιορισμένες μεταβολές και διάθεση κατοχύρωσης κερδών κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών.