Τηλεδιάσκεψη Βαρουφάκη με Μαζούχ, Γκογιάλ και Κοστέλο

2 λεπτά ανάγνωση
3 Μαρτίου 2015

Τηλεδιάσκεψη με τους Κλάους Μαζούχ, Ρίσι Γκογιάλ και Ντέκλαν Κοστέλο (τρόικα) είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης για τις διαδικασίες που θα ακολουθούνται στο εξής στη μεταξύ τους επικοινωνία, ενόψει και του κρίσιμου Eurogroup της προσεχούς Δευτέρας.

Η Αθήνα θα προσέλθει στο Eurogroup με πακέτο έξι προτάσεων, στην προσπάθειά της να συγκεκριμενοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει και να «ξεκλειδώσει» μέρος των 7,2 δισ. που υπολείπονται από το υφιστάμενο πρόγραμμα.

Η Ελλάδα πρέπει να διασφαλίσει μία συμφωνία βοήθειας με την υπόλοιπη Ευρωζώνη που θα έχει διάρκεια, για να αποφύγει περαιτέρω υποβάθμιση του αξιόχρεου της , δήλωνε νωρίτερα κορυφαίος αναλυτής του οίκου Fitch.

Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει έως τώρα για τυχόν τρίτο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα, όπως αποσαφήνισαν σήμερα Τρίτη εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο