Την Τρίτη η συνάντηση του κουαρτέτου με τον Γιώργο Κατρούγκαλο

2 λεπτά ανάγνωση
1 Φεβρουαρίου 2016

Αλλαγές έγιναν στο πρόγραμμα των συναντήσεων με τους επικεφαλής των θεσμών για την Τρίτη. Έτσι ενώ αρχικά είχε προγραμματισθεί συνάντηση στις 11 πμ των επικεφαλής των θεσμών με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορο Βερναρδάκη τελικά, η συνάντηση αυτή μετατέθηκε, και την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των επικεφαλής των δανειστών με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Επίσης ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Θεσμών στις 7 μμ και όχι στις 5 μμ όπως είχε προγραμματιστεί.

Στη συνάντηση που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τους εκπροσώπους των δανειστών, αναμένεται να συμμετάσχουν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο

Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του χρέους – Έγκριση για πρόωρη αποπληρωμή €6,94 δισ.

Τα διοικητικά συμβούλια των ESM και EFSF ενέκριναν την πρόωρη αποπληρωμή δανείων