Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016 υποδέχθηκε η διοίκηση του ΟΛΠ

3 λεπτά ανάγνωση
3 Ιανουαρίου 2016

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016, το “Costa Neoclassica”, υποδέχθηκε σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. στο λιμάνι του Πειραιά, παραδίδοντας στον πλοίαρχο cpt. Mario Moretta την αναμνηστική πλακέτα του λιμανιού, βιβλία για τον ίδιο και τη βιβλιοθήκη του πλοίου και στους επιβάτες χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Το “Costa neoClassica” με 1680 επιβάτες και 900 άτομα πλήρωμα, της ιταλικής εταιρίας Costα η οποία έχει 53 προγραμματισμένες αφίξεις για το 2016 αντί 37 το 2015,  προσεγγίζει και τη χειμερινή περίοδο το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΟΛΠ κ. Σταύρος Χατζάκος : “Ο ΟΛΠ Α.Ε. θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγια για πέμπτη συνεχή χρονιά στην κρουαζιέρα και το 2016, η οποία θα είναι μια σημαντική χρονιά για την κρουαζιέρα αφού με νέες συνεργασίες και με την υποδοχή του Carnival Vista το οποίο τον Ιούνιο δρομολογείται στην ανάπτυξη του homeporting σε νέες βάσεις μεγάλων αριθμών. Επίσης θα συμμετέχει στο Miami Seatrade, τη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο αλλά και στη διεθνή έκθεση των Ποσειδωνίων τον Ιούνιο στην Ελλάδα ”.  

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις