Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

2 λεπτά ανάγνωση
26 Απριλίου 2024

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε από το Ά Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο αστυνομικός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Βουλής που ενεπλάκη στο τροχαίο με θύμα τον 23χρονου Ιάσονα Λαλαούνη τον Μάρτιο του 2021.

Ο εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε την απόρριψη της αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου που ζήτησε ο κατηγορούμενος, σημειώνοντας πως από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος δεν επιδείκνυε σύννομη συμπεριφορά, παραβιάζοντας τον ΚΟΚ.

«Δεν ήταν μία παραφωνία η συμπεριφορά που επέδειξε κατά την τέλεση του τροχαίου» τόνισε ο εισαγγελικός λειτουργός. Η πρόταση του εισαγγελέα έγινε δεκτή και ο αστυνομικός καταδικάστηκε σε ποινή τριών ετών με αναστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίρεται η ασυλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Με ευρύτερη πλειοψηφία εγκρίθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής τα δύο δικαστικά αιτήματα

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Άρση ασυλίας εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με τη

Στο ίδιο έργο θεατές

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η ιστορία με την Κοβέσι, το