Bασίλισσα Ελισάβετ: «Σεβόμαστε την απόφαση των Χάρι και Μέγκαν – τέλος η χρηματοδότησή τους»

3 λεπτά ανάγνωση
13 Ιανουαρίου 2020

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοινώνει ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ σέβεται την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν, αλλά δεν θα λαμβάνουν χρηματοδότηση από το λαό της Βρετανίας.

Η πλήρης ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: 

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

Η οικογένειά μου και εγώ στηρίζουμε πλήρως την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσει μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια. Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρες μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, την ώρα που παραμένουν ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και ο Μέγκαν έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από δημόσιους πόρους στη νέα τους ζωή.

Συνεπώς, έχει συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος μετάβασης στην οποία θα περνούν χρόνο στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται για σύνθετα θέματα της οικογένειάς μου προς επίλυση και πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα, αλλά ζήτησα να ληφθούν τελικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδίτσα: Τα αδέσποτα ζώα βρίσκουν στέγη με το διαδημοτικό καταφύγιο

Μετά από συνεχείς και επίπονες προσπάθειες των δημάρχων και των αρμόδιων υπηρεσιών

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Moody’s: Σταθερές προοπτικές για τις ελληνικές τράπεζες – Στήριξη από ανάπτυξη και πιστωτική επέκταση

Σε αναθεώρηση των προοπτικών για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα προχώρησε η Moody’s