Χ. Θεοχάρης: «H Εφορία δεν θα βγάλει στο δρόμο ανθρώπους»

2 λεπτά ανάγνωση
20 Ιανουαρίου 2014

«H Εφορία δεν θα βγάλει στο δρόμο ανθρώπους» διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Bήμα FM, σχετικά με τις κατασχέσεις ακινήτων.

Όπως είπε, οι πλειστηριασμοί που έγιναν το 2013 είναι γύρω στους 25 και είναι όλοι για περιπτώσεις άνω του 1,5 εκατ. ευρώ χρεών.

Αναφερόμενος στα πρόστιμα που θα επιβάλλονται για εκπρόθεσμη υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι το λάθος που γίνεται συστηματικά επειδή «π.χ. υπάρχει μια αταξία στο λογιστήριο μια εταιρεία» θα πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά.

Πάντως απέφυγε να μιλήσει για το ύψος των προστίμων, αναφέροντας ότι δεν είναι ζήτημα δικής του αρμοδιότητας, αλλά πολιτική αρμοδιότητα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και