ΧΑ: “Κοκκίνησε” το ταμπλό

2 λεπτά ανάγνωση
15 Μαΐου 2015

Αδύναμο να ξεπεράσει τη νευρικότητα εμφανίζεται το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον γενικό δείκτη πλέον να κινείται με αρνητικό πρόσημο, εν μέσω επιλεκτικών ρευστοποιήσεων.

Ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί κατά 0,87% στις 826,18 μονάδες, ενώ ο τζίρος βρίσκεται στα 29 εκατ. ευρώ. Ο FTSE25 σημειώνει απώλειες 0,88% στις 247,82 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει πτώση 3,53% στις 649,00 μονάδες.

Στο ταμπλό, το αρνητικό πρόσημο δεσπόζει, με την Alpha Bank και την Πειραιώς να βρίσκονται στο -4,56% και -3,84% αντίστοιχα, ενώ απώλειες 3,25% σημειώνει και η Folli Follie.

Απώλειες που ξεπερνούν το 2% καταγράφουν οι Τιτάν, Εθνική, ΕΧΑΕ, Ελλάκτωρ,Ελληνικά Πετρέλαια και Eurobank, ενώ ήπια πτωτικά κινούνται οι Τέρνα Ενεργειακή, ΓΕΚ Τέρνα, ΜΕΤΚΑ MIG, ΟΤΕ και ΟΠΑΠ.

Στον αντίποδα, η ΕΕΕ βρίσκεται σταθερά στο +4,04%, με την αγορά να αποτιμά θετικά τα στοιχεία για την πορεία της το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η ΔΕΗείναι στο +0,60%, η Βιοχαλκο στο +0,85% και η Grivalia στο +1,14%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαριές απώλειες στις τράπεζες – Με θετικό πρόσημο η ΕΥΔΑΠ σε συνεδρίαση μαζικών ρευστοποιήσεων

Ισχυρό κύμα πωλήσεων σάρωσε τη Λεωφόρο Αθηνών, οδηγώντας τον Γενικό Δείκτη σε

Sell off σε Ελλάδα και Ευρωαγορές – Οι αγορές υποχωρούν υπό το βάρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή

Ο Μάρτιος άρχισε με έντονες πιέσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο, λόγω κλιμάκωσης στη

Κλείδωσαν κέρδη στις τράπεζες – Φυσιολογική διόρθωση με υψηλό τζίρο

Με χαμηλότερους τόνους και σαφή διάθεση κατοχύρωσης κερδών κινήθηκε η αγορά της