ΧΑ: Προσπάθεια αντίδρασης αλλά ο γδ παρέμεινε κάτω από τις 600 μονάδες

2 λεπτά ανάγνωση
21 Νοεμβρίου 2018

Ανέκαμψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση, μετά το σφυροκόπημα των πέντε προηγούμενων συνεδριάσεων, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε υποχωρήσει κατά 7,91% και ο τραπεζικός δείκτης κατά 21,51%.

Παρά την ανάκαμψη των τιμών των μετοχών, η επιφυλακτικότητα ήταν έντονη, γεγονός που αποτυπώνεται και στον χαμηλό τζίρο, ενώ η αγορά δεν κατόρθωσε να ανακτήσει το ψυχολογικό όριο των 600 μονάδων.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 599,95 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,16%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 604,26 μονάδες (+1,89%). Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 30,004 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 18.675.701 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,45%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,68%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ και τράπεζες εκτόξευσαν το Χρηματιστήριο κόντρα στην Ευρώπη

Με νέα ισχυρή άνοδο ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η ΔΕΗ φέρνει ξανά την Ελλάδα στο ραντάρ των ξένων funds

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά περνά πλέον σε μια εντελώς νέα εποχή.

Χρηματιστήριο: Νέα υψηλά με τράπεζες, ΑΔΜΗΕ και rotation μετά τη ΔΕΗ

Με ήπια αλλά σταθερά ανοδική εικόνα ολοκλήρωσε την εβδομάδα το Χρηματιστήριο.