Χαρδαλιάς για ΠΑΜΕ: «Κάποιοι μας αγνόησαν, ήταν κυβερνητική απόφαση να μην επέμβουμε»

3 λεπτά ανάγνωση
2 Μαΐου 2020

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την σημερινή ενημέρωση, τοποθετήθηκε για τη στάση των μελών του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος τηρώντας υποτυπώδεις αποστάσεις μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «τους προτείναμε εναλλακτικές ημερομηνίες προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την υγειονομική κρίση» ενώ συμπλήρωσε ότι «κάποιοι έκαναν συγκεντρώσεις αγνοώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης».

Σημείωσε δε ότι ήταν απόφαση της κυβέρνησης να μην υπάρξει παρέμβαση.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «Το δικαίωμα της πολιτικής διαμαρτυρίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο. Εκεί που κάποιοι κρίνουν ότι πρέπει να διαμαρτυρηθούν συλλογικά, υπάρχει απαίτηση να τηρούνται οι κανόνες και τα μέτρα προστασίας. Θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα για την προστασία της ζωής των συμμετεχόντων».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,
Τασεις επενδυσεων στην Ελλαδα

Ο δρόμος προς την απόλυτη κανονικότητα και την υποχώρηση του ελληνικού χρέους στο 100% του ΑΕΠ

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης εξήρε την ομάδα του Οργανισμού