Χωρίς τις υπογραφές Λαφαζάνη και Καμμένου το σχέδιο νόμου

3 λεπτά ανάγνωση
10 Ιουλίου 2015

Λίγο μετά τις 23:30 στα αγγλικά και σε ένα άρθρο, συνοδευόμενο από επιστολή του Αλέξη Τσίπρα, κατατέθηκε στη Βουλή το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για νέα συμφωνία-μνημόνιο. Το πακέτο των μέτρων, έχει τις υπογραφές όλων των υπουργών εκτός από δύο…  Του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη και του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος χθες το βράδυ, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, λίγο πριν δηλαδή η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης αποσταλεί στους θεσμούς, απέφυγε να απαντήσει στο εάν συμφωνεί με το τελικό κείμενο παραπέμποντας τους δημοσιογράφους στο κοινό ανακοινωθέν της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών της περασμένης Πέμπτης.

«Όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, σε λίγη ώρα θα κατατεθεί η ελληνική πρόταση, όπως ακριβώς έχει περιγραφεί», είπε αρχικά, ενώ στην ερώτηση για το αν συμφώνησαν όλοι στην πρόταση αυτή ανέφερε:: «Εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο; Γνωρίζετε καλά ότι έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Αρχηγών, εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις