Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών ο Γιάννης Λοβέρδος

2 λεπτά ανάγνωση
21 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί στην Βουλή ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Γιάννης Λοβέρδος γεννήθηκε το 1959, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και ασκεί τη δημοσιογραφία εδώ και 33 χρόνια. Έχει εργασθεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Καθημερινή, Βήμα, Απογευματινή και Επενδυτής, διετέλεσε διευθυντής της Βραδινής, ενώ για σειρά ετών είχε την ευθύνη ενημερωτικών εκπομπών στη ΝΕΤ, στο Αlter και το Μega.

Παράλληλα έχει και μακρά αυτοδιοικητική πείρα, καθώς έχει υπάρξει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο του Βύρωνα, ενώ υπήρξε και πρόεδρος του ιστορικού αθλητικού σωματείου του Βύρωνα της Δόξας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη

Οι βουλευτές, οι γκρίζες ζώνες και το νέο πολιτικό καταφύγιο

Υπάρχει μια κατηγορία πολιτικών που αυτή την περίοδο κοιμάται και ξυπνά με

Interview: Στο 31,2% η ΝΔ – Στο 3,3% η Κωνσταντοπούλου – Στο 0,6% ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελαφρώς διαφοροποιημένη εικόνα σε σχέση με άλλες έρευνες του τελευταίου διαστήματος δίνει