Υποψήφιος στο δυτικό τομέα της πρώην Β. Αθηνών ο Κ. Μητσοτάκης

2 λεπτά ανάγνωση
3 Δεκεμβρίου 2018

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟΔΕ Β5 της ΝΔ στο Ίλιον, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο δυτικό τομέα της πρώην Β. Αθηνών, «γιατί η καρδιά της ΝΔ χτυπά πάντα πιο δυνατά εδώ στα δυτικά. Μπορεί σήμερα να είμαι πρόεδρος της ΝΔ και με τη δική σας ψήφο, αλλά στην καρδιά μου είμαι και θα είμαι πάντα βουλευτής Β Αθηνών, της δυτικής Αθήνας», είπε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε πως «μεγάλος στόχος είναι να διώξουμε το συντομότερο τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά». Είπε ότι θα έχουμε απανωτές εκλογές το 2019, και ειδικά για τις εθνικές εκλογές, ευχήθηκε να γίνουν μια ώρα αρχύτερα.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι η ΝΔ δεν θα είναι απλά ισχυρή, πρώτη δύναμη σε όλη τη χώρα, αλλά και ο χάρτης της δυτικής Αθήνας θα γίνει μπλε», συνέχισε.


 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ

Παραιτήθηκαν Σκρέκας και Μηταράκης

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον πρωθυπουργό ο γραμματέας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» 11+2 πολιτικά πρόσωπα – Πολιτικές εξελίξεις και σενάρια ανασχηματισμού

Το πολιτικό σκηνικό αναμένει τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.