Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Δεν πιστεύω ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις»

1 λεπτό ανάγνωση
19 Φεβρουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «δεν πιστεύω ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις», αμφισβητώντας ευθέως την αξιοπιστία των μετρήσεων.

Ωστόσο, οι δημοσκοπήσεις βασίζονται σε συγκεκριμένη επιστημονική μεθοδολογία, με σταθμίσεις και ελέγχους αξιοπιστίας, και όταν διαφορετικές εταιρείες καταγράφουν σταθερά προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, η εικόνα αυτή αποκτά βαρύτητα.

Η επαναλαμβανόμενη αποτύπωση της πρωτιάς δεν αποτελεί μεμονωμένο εύρημα, αλλά σύγκλιση δεδομένων που αντανακλά τον υφιστάμενο πολιτικό συσχετισμό, ανεξάρτητα από πολιτικές ενστάσεις.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Δρυμιώτης: «Είχα πει ότι και πριν και μετά την ΔΕΘ ο Μητσοτάκης θα είναι αυτοδύναμος»

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης βλέπει νέα αυτοδυναμία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ίδιος

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,