Ζορμπά: Κενός νοήματος ο επίσημος εορτασμός με την ελεήμονα συνδρομή κάτι αγκαρεμένων ξένων

4 λεπτά ανάγνωση
26 Μαρτίου 2021

Με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο Facebook, η πρώην υπουργός Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Ζορμπά, σχολίασε τους χθεσινούς εορτασμούς και την στρατιωτική παρέλαση για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον επίσημο εορτασμό “κενό νοήματος… με την ελεήμονα συνδρομή κάτι αγκαρεμένων ξένων επισήμων”,  θεώρησε πως οι σχολιασμοί της δημόσιας τηλεόρασης ήταν ασήμαντοι και προέτρεψε να …ξεχάσουμε γρήγορα όσα είδαμε μέσω του χιούμορ και της αλήθειας. 

Σύμφωνα με την omadaalithias.gr, η Μυρσίνη Ζορμπά ανάρτησε μία σκιτσογραφία με τους σατυρικούς ήρωες του Μποστ και τη συνόδευσε με τα εξής σχόλια: “Μετά το τέλος της παρέλασης και τον κενό νοήματος επίσημο εορτασμό με την ελεήμονα συνδρομή κάτι αγκαρεμένων ξένων επισήμων στον έρημο δημόσιο χώρο της πονεμένης και σε αποκλεισμό πόλης, μετά την ασημαντολογία και τιποτολογία των σχολιασμών της δημόσιας τηλεόρασης, μετά τις αερολογίες και τις αφόρητες κοινοτοπίες λόγων και χαιρετισμών, ας ξαναβρούμε το χιούμορ και την αλήθεια μας κι ας ξεχάσουμε γρήγορα όσα είδαμε”.  

Δείτε την ανάρτηση της πρώην υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά:

Μετά το τέλος της παρέλασης και τον κενό νοήματος επίσημο εορτασμό με την ελεήμονα συνδρομή κάτι αγγαρεμένων ξένων…

Δημοσιεύτηκε από Myrsini Zorba στις Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ

Ν. Καρανίκας: «Τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον τον θεωρώ ένα κόμμα παράγκα»

Σκληρή και αιχμηρή κριτική άσκησε ο Νίκος Καρανίκας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας