Πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη αλλά και σημαντικά προνόμια Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, θα απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι στην ING που θα επισκέπτονται τις κλινικές του Ομίλου ΙΑΣΩ, μετά την στρατηγική συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές.

Με αφορμή την συνεργασία αυτή, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ στο Μαρούσι. Την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν τόσο τα στελέχη των κεντρικών γραφείων και του Δικτύου Πωλήσεων της ING όσο και μέλη του Δ.Σ. του ΙΑΣΩ, προλόγισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Δουλγεράκης Εμμανουήλ, ο οποίος μετά από μία σύντομη παρουσίαση της πορείας και των υπηρεσιών του Ομίλου υπογράμμισε τη σημασία της νέας αυτής συνεργασίας για το ΙΑΣΩ, καθώς και την προσήλωση του Ομίλου στη στρατηγική για συμμαχίες με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο κ. Δουλγεράκης σημείωσε επίσης, πως στόχος των κλινικών του Ομίλου είναι να προσφέρουν τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό ασθενή. Η συνεργασία της ING με το ΙΑΣΩ αφορά στο σύνολο των κλινικών του Ομίλου: την Μαιευτική Γυναικολογική κλινική ΙΑΣΩ, την Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL, την Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, καθώς και την Γενική και Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και μέσω αυτής οι ασφαλισμένοι της ING Ελλάδος, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, θα απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις κλινικές του Ομίλου.

Να σημειωθεί πως η συμφωνία περιλαμβάνει και τοκετούς, ενώ για τους ασφαλισμένους της ING ισχύουν σημαντικά προνόμια πρωτοβάθμιας φροντίδας. Η Κλινική ΙΑΣΩ, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση, αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της μαιευτικής και της γυναικολογίας και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μαιευτήρια της Ευρώπης, καλύπτοντας όλα τα περιστατικά, καθώς και ένα εκτεταμένο φάσμα διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών. Η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENΕRAL αποτελεί ένα πρότυπο νοσηλευτήριο, εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό προσφέροντας διευρυμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών – συνεργατών όλων των ειδικοτήτων. Η Παιδιατρική κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, η νεότερη και πιο σύγχρονη Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ τέλος το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ένα ίδρυµα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισµένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισµό και µετη συνδροµή των κορυφαίων ιατρών συνεργατών της Θεσσαλίας.

Όλες οι κλινικές του Ομίλου ΙΑΣΩ είναι πιστοποιημένες κατά τα διεθνή πρότυπα TEMOS International και ISO 9001:2008 και συνεργάζονται με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για το σύνολο των υπηρεσιών τους. O Όμιλος ING αποτελεί έναν παγκόσμιο χρηματοοικονομικό οργανισμό, ολλανδικής προέλευσης. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1980 παρέχοντας υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες υγείας, ζωής, σύνταξης και αποταμίευσης. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με τον τρόπο που οι ίδιοι οι πελάτες επιλέγουν: δηλαδή με υποδειγματική εξυπηρέτηση, ευκολία και σε ανταγωνιστικές τιμές. Στον τομέα της ασφάλισης υγείας, η ING Ελλάδος διαθέτει μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία, προσφέροντας ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και επιλέγοντας συνεργασίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους ασφαλισμένους της.

Facebook Comments