Δεν είναι όλοι ίδιοι τελικά. Μερικοί είναι πολύ χειρότεροι! Με χαρές και επισημότητες, οι Τσίπρας-Καμμένος επικύρωσαν και νομιμοποίησαν διεθνώς τον «Μακεδονικό» εθνικισμό ενός και πλέον αιώνα, δίχως ουσιαστικά εξωτερικές πιέσεις μα και δίχως ανταλλάγματα. Εκεί που όντως έπρεπε να κάνουν δημοψηφίσματα, μαγκιές, Κούγκια και go back μίστερ Ζάεφ, οι δύο αυτοί πατριώτες ηγέτες, λοιδώρησαν τις πολιτικές και λαϊκές αντιδράσεις στο εσωτερικό, ενώ ύμνησαν τις θετικές αντιδράσεις των ξένων παραγόντων! Όλα αυτά όμως ήταν αναμενόμενα…    

Ως γνωστόν, οι διεθνιστές στην Ελλάδα, κάθε απόχρωσης, κυρίως κόκκινης και ροζ (υπάρχουν πάντοτε και οι πολύχρωμοι φιλελέφτ), βγάζουν σπυράκια στις έννοιες έθνος και εθνική συνείδηση. Τις θεωρούν κάτι σαν όπιο των λαών και σπατάλη στον προϋπολογισμό. Τα μόνα σύνορα που αναγνωρίζουν και οι μόνοι διαχωρισμοί που δέχονται, με θρησκευτική ευλάβεια έως και φανατισμό, είναι μεταξύ καπιταλιστών και εργατών και μεταξύ καταραμένων «ιδιωτών» και ευλογημένου κράτους.

Λόγω της αποστροφής τους αυτής στην αξίες πατρίδα, έθνος κλπ, οι διεθνιστές απεχθάνονται, όπως ο διάολος το λιβάνι, τα σύνορα και τη φύλαξή τους, το στρατό και τις αμυντικές δαπάνες, τις σημαίες και τις παρελάσεις, τη διδασκαλία της ιστορίας, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης. Γι αυτό, οι διεθνιστές είναι χριστιανοφοβικοί και εθνοφοβικοί, ενώ ενισχύουν κάθε τι που μπορεί να πλήξει την εθνική, πολιτιστική και κοινωνική ταυτότητα της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης.

Για την επίτευξη των στόχων της, η διεθνιστική αριστερά χρησιμοποιεί εναλλακτικά ή και συντονισμένα τρεις δούρειους ίππους: την ισλαμοποίηση μέσω της λαθρομετανάστευσης, την πολιτική ορθότητα και την ενοχοποίηση της εθνικής και θρησκευτικής ιστορικής συνείδησης.

Μόνη της όμως η διεθνιστική λαίλαπα δεν θα στεκόταν στο σύγχρονο κόσμο. Τη διεθνιστική αριστερά στις μέρες μας την «ξεπλένουν», τη νομιμοποιούν και τη στηρίζουν κάποιοι κεντροδεξιοί χρήσιμοι ηλίθιοι συνοδοιπόροι τους.  Στην Ελλάδα έχουμε πρώτο και καλύτερο τον τιτάνα της πολιτικής συνέπειας, εκείνον ο οποίος ορκιζόταν σε θεό και ανθρώπους ότι ούτε νεκρός δεν θα συνεργαζόταν με «μνημονιακούς», ούτε θα έδινε το όνομα της Μακεδονίας στον Τσίπρα. Χάριν σε αυτόν τον κεντροδεξιό τιτάνα,  πήραν την εξουσία στην Ελλάδα ένα συνονθύλευμα αντιεξουσιαστών, κρατιστών και χαβαλέδων σταλινικής κοπής, 25 χρόνια αφού ο κομμουνισμός είχε εξαφανιστεί από την Ευρώπη. Αλλά και στην Ευρώπη έχουμε πολλούς τέτοιους χρήσιμους ηλιθίους που διευκολύνουν τα σχέδια των διεθνιστών. Ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως εκείνον τον Επίτροπο που θέλει να βάζει πρόστιμα σε χώρες που ορθολογικά και όχι ξενοφοβικά επιλέγουν να μην δίνουν άσυλο και φιλοξενία σε μουσουλμάνους εισβολείς επειδή κρίνουν ότι με αυτού του είδους τη μετανάστευση διαβρώνεται η ποιότητα της κοινωνίας, τη παιδείας και της δημοκρατίας τους.

Μόνο αν κατανοήσουμε αυτό  το εθνομηδενιστικό software μίσους εναντίον της εθνικής συνείδησης και κάθε άλλης ανώτερης πνευματικής αξίας το οποίο είναι εγκατεστημένο στη συνείδηση των μαρξιστοαναθρεμμένων διεθνιστών στην Ελλάδα μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί οι μισέλληνες αυτοί α) μισούν την Ευρώπη των εθνών και του χριστιανορωμαϊκού πολιτισμού εκτός αν τους μοιράζει λεφτά «χωρίς business plan», β) υποστηρίζουν συστηματικά τη μουσουλμανική παράνομη μετανάστευση, γ) αντιστέκονταν στην εγκατάσταση φράχτη στον Έβρο, δ) αντιστάθηκαν σθεναρά στην μοναδική επιχείρηση «σκούπα» που έγινε ποτέ και στα κλειστά κέντρα κράτησης (την περίοδο 2012-2014 από Σαμαρά-Δένδια) και ε) άνοιξαν ξανά, φαρδιά-πλατιά, τα σύνορα της Ελλάδος και της Ευρώπης το 2015. Στ) αναγνώρισαν για πρώτη φορά στην ιστορία μας ύπαρξη Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας.

Ακούμε δυστυχώς ακόμη το αφελές και ανακριβές «όλοι ίδιοι είναι». Ορισμένοι μάλιστα διατείνονται για τους κυβερνώντες μας «γιαλατζί αριστεροί είναι, αφού δεξιά πολιτική εφαρμόζουν». Μεγάλη πλάνη!  Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι οι αριστεροί που κυβερνούν την Ελλάδα δεν πολιτεύονται μόνο ως ιδιοτελείς χαβαλέδες για το μισθό και τη δόξα της καρέκλας. Δυστυχώς έχουν πράγματι και σοβαρό διεθνιστικό ιδεολογικό υπόβαθρο και ατζέντα την οποία εφαρμόζουν μουλωχτά ή φανερά. Στην παιδεία, στην τάξη και ασφάλεια, στα εθνικά θέματα. Μόνο αν θυμηθούμε και κατανοήσουμε τις εθνομηδενιστικές αυτές ιδέες τους, θα καταλάβουμε γιατί τόσο εύκολα παρέδωσαν χωρίς ανταλλάγματα γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς. Γιατί τόσο προκλητικά αγνοούν και μάλιστα ειρωνεύονται τους Έλληνες όπου γης και τις ευαισθησίες τους για τη Μακεδονία μας.

Πάντως, οι διεθνιστές ποτέ δεν έκρυψαν τις ιδέες τους. Όσοι Έλληνες ξέρουν ακόμη γράμματα, δεν αιφνιδιάζονται.

Το πρόβλημα είναι με τους δήθεν πατριώτες και τους δήθεν συντηρητικούς κεντροδεξιούς, πολιτικούς και δημοσιογράφους. Αυτοί, για να τιμωρήσουν δήθεν το «παλαιό» και να αποφύγουν τον ΕΝΦΙΑ, έδωσαν βήμα και μικρόφωνο σε ημίτρελους, αμόρφωτους και απάτριδες διεθνιστές. Σε  εκφραστές των πιο παλαιών, χρεοκρατικών και χρεοκοπημένων στην Ελλάδα και παγκοσμίως ιδεών: θαύμασαν το Βαρουφάκη και την Κωνσταντοπούλου, επικροτούν τον Πολάκη, τον Φίλη, τον Κυρίτση κλπ Αυτοί οι ίδιοι δήθεν συντηρητικοί και πατριώτες Έλληνες, 3 μήνες πριν βγούμε από τον 2ο μνημόνιο και πολλάκις μετά, για να μην εφαρμοστεί το mail Χαρδούβελη, στήριξαν πολιτικά, δια του ψήφου τους ή δια της αποχής τους, τον πιο αγράμματο, αμόρφωτο, ανιστόρητο, ασυνεπή, ψευτόμαγκα διεθνιστή πρωθυπουργό που είχε ποτέ η πατρίδα μας.

Και αυτός ο αμοραλιστής Πρωθυπουργός έφερε το «νέο» διορίζοντας τους πιο αποτυχημένους του πιο λαϊκίστικου, παλαιού και χρεοκρατικού ΠΑΣΟΚ. Και γέμισε την Ευρώπη λαθρομετανάστες ενισχύοντας σχεδόν σε όλες τις χώρες τη δεξιά και την ακροδεξιά. Και σπατάλησε 4 χρόνια και 100 τουλάχιστον δις για να ένα αχρείαστο show ψευτοπαληκαρισμού με την «μαντάμ Μέρκελ». Και έδωσε και τη Μακεδονία μας, αντί να πει go back Mr Ζάεφ! Και δεν κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ! θα τον αυξήσει και λίγο μάλιστα!

Πανούλη τελικά εσύ έβαλες τη χώρα στα τέσσερα. Και απολαμβάνουν τρελά και απρόσμενα οι διεθνιστές κομμουνιστές, έλληνες και σλάβοι. Δίνεις χαρά στα σκέλια τους 70 χρόνια μετά…

Νταβατζής δηλαδή. Για μερικές δωρεάν στολές παραλλαγής και δωρεάν πτήσεις…                   

Facebook Comments