Αδ. Γεωργιάδης: «Το Ελληνικό θα ξεκινήσει το 2019 με την υπογραφή όλων των ΚΥΑ»

MarketNews

Αδ. Γεωργιάδης: «Το Ελληνικό θα ξεκινήσει το 2019 με την υπογραφή όλων των ΚΥΑ», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Το Ελληνικό θα ξεκινήσει το 2019 παρότι είναι σύνθετο έργο, με την υπογραφή όλων των ΚΥΑ» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γενική γραμματέα δημόσιας περιουσίας Πέτη Πέρκα για τις προσπάθειες που κατέβαλε για το Ελληνικό, ωστόσο άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης σημειώνοντας ότι δημόσιες υπηρεσίες που δεν έβγαζαν πριν απόφαση τώρα υπογραφούν και το πρότζεκτ του μητροπολιτικού πάρκου προχωρά γρήγορα.

Παράλληλα, διευκρίνισε η κυβέρνηση δεν θα αλλάξει τη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ του επενδυτή και του Δημοσίου. «Το Ελληνικό θα ξεκινήσει και θα ξεκινήσει φέτος. Θα τηρηθεί η συμφωνία που ψηφίσατε ακριβώς όπως την ψηφίσατε δεν πρόκειται να κάνουμε αλλαγή της συμφωνίας υπέρ της Lamda Development», ανέφερε.