Κύριε Πρωθυπουργέ

Σας ψήφισα, εσάς προσωπικά με πλήρη συνείδηση του τι κάνω, σας εμπιστεύθηκα και μετα από 5 χρόνια πολιτικής εξαθλίωσης για την χώρα μου, αυτή η απόφαση για μένα ήταν μονόδρομος.

Δεν έχω μετανιώσει, δεν κάνω δεύτερες σκέψεις κι ας έχει περάσει πλέον ο χρόνος χάριτος.

Τα προβλήματα της χώρας πολλά, οι παθογένειες αμέτρητες, θα ήταν εξαιρετικά επιπόλαιο εκ μέρους μου να περιμένω πως έχετε μαγικό ραβδί για να λύσετε όλα αυτά που σέρνονται χρόνια ολόκληρα και κρατούν την χώρα πίσω…

Έχετε διαχειριστεί τα βασικά ζητήματα της χώρας με επιτυχία, Εξωτερική πολιτική, Δημόσια ασφάλεια, Μεταναστευτικό μέχρι εκεί που δεν σας εμποδίζουν οι υπογραφές και οι δεσμεύσεις των Συριζέων.

Έχετε διαχειριστεί με τεράστια επιτυχία την πανδημία του κορωνοιού, αν και ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας έχει πέσει στην λούμπα της παραπληροφόρησης, των fake news και της προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει κοινό με αφορμή την πανδημία και να κατασκευαστεί το νέο κίνημα κατά των μέτρων του κορωνοιού, δηλαδή μια νέα κατηγορία «αγανακτισμένων»…είναι σαφές τι προσπαθούν να κάνουν και είναι εξαιρετικά λυπηρό ότι «βρίσκουν και τα κάνουν».

Κύριε Πρωθυπουργέ, είναι αδύνατον να λυθούν παθογένειες χρόνων, το καταλαβαίνω, όμως σας παρακαλώ, σας ζητώ ως Έλληνας πολίτης, κάντε κάτι με το τηλεοπτικό τοπίο ΤΩΡΑ.

Όλες οι χώρες του κόσμου έχουν συνδρομητικές τηλεοράσεις και ο κόσμος που διαλέγει να βλέπει σκουπίδια, πληρώνει για να τα βλέπει.

Εδώ είναι όλα σε κοινή θέα, σε βάρος της κουλτούρας των πολιτών και κυρίως της νεολαίας, που θεωρούν πρότυπα όλα αυτά τα κατασκευασμένα τηλεοπτικά σκουπίδια των καναλιών και φυσικά υπέρ των καναλαρχών που θησαυρίζουν οδηγώντας μια χώρα ολόκληρη στην υποκουλτούρα και το λούμπεν.

Αν κάνετε μια βόλτα έξω, εκεί που μαζεύεται «ο λαουτζίκος», θα καταλάβετε απόλυτα για πιο πράγμα σας μιλώ.

Αφήστε τα δημόσια κανάλια να εκπέμπουν, όπως όλες οι σοβαρές χώρες και ας γίνουν όλα τα υπόλοιπα συνδρομητικά, να πληρώνουν και να βλέπουν την υποκουλτούρα και το σκουπιδαριό…

Κύριε Πρωθυπουργέ, αν δεν πάρετε άμεσα μέτρα, αυτή η κοινωνία θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, χειρότερη από την οικονομική κρίση είναι η κρίση αξιών, η κοινωνική κρίση και τον τελικό λογαριασμό θα τον πληρώσει η χώρα στο σύνολο, ειδικά  τώρα που πολλοί καραδοκούν …

Με εκτίμηση για σας και αγάπη για την χώρα…

Facebook Comments