Εκείνη την ημέρα η νεαρή Άχλαμ δεν βγήκε στο δρόμο για τα ψώνια της οικογένειας αλλά ουρλιάζοντας γεμάτη αίματα να τρέχουν από τον λαιμό της. Φώναζε «βοήθεια», και από πίσω έτρεχε ο πατέρας της. Εκλιπαρούσε την μητέρα της, τους γείτονες, τους περαστικούς να την βοηθήσουν. Αλλά κανείς δεν έσπευδε προς το μέρος της. Όλοι «κοιτούσαν τη δουλειά τους». Κάποια στιγμή, ο πατέρας της την πρόλαβε και με ένα τούβλο άρχισε να την χτυπά με μανία έως ότου συνέτριψε το κεφάλι της κόρης του. Ατάραχος κάθισε δίπλα στο άψυχο σώμα της, άναψε τσιγάρο, πήρε το ποτήρι με το τσάι του και περίμενε την αστυνομία.

Η Άχλαμ είναι η ένατη κοπέλα που δολοφονείται φέτος στην Ιορδανία για έγκλημα «τιμής» όπως προστάζει ο Αλλάχ. Μία έφηβη δολοφονήθηκε επειδή έκανε λογαριασμό στο Facebook, ενώ μία άλλη την έκαψαν ζωντανή. Η δολοφονία της θα περνούσε απαρατήρητη όπως όλες οι προηγούμενες εάν ένα ηχητικό με τις κραυγές της Άχλαμ και φωτογραφίες από το άψυχο κορμάκι της δεν έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Δεν ενημερωθήκατε από τα δελτία ειδήσεων; Δεν έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες; Δεν «γονάτισε» κανένας «ανθρωπιστής» από αυτούς που επί μήνες καίνε τις πόλεις των Η.Π.Α. και «πνίγουν τον πόνο τους» για τον Φλόιντ, κάνοντας πλιάτσικο τηλεοράσεις; Είχαν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν.

Το να χαρακτηρίζει ένας ευεργετηθέντας μαύρος καλαθοσφαιριστής την Πατρίδα μας ως «χώρα λευκών ρατσιστών» δεν θεωρείται ούτε ρατσιστικό ούτε προσβλητικό. Εάν ένας λευκός χαρακτηρίσει κάποια Αφρικανική χώρα ως «χώρα μαύρων», είναι ρατσιστής.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες συνεντεύξεις του Νιγηριανού καλαθοσφαιριστή είναι πασιφανές ότι απομακρύνεται από το «Ελληναράδικο» προφίλ του και αρχίζει να αισθάνεται «υπερήφανος Αφρικανός». «2019: Και οι δύο γονείς μου είναι μαύροι. Και οι δύο γονείς μου είναι Νιγηριανοί. Μεγάλωσα σε ένα Νιγηριανό σπίτι. Στο τέλος της ημέρας όταν γύριζα σπίτι, εκεί δεν υπήρχε τίποτα το Ελληνικό. Υπήρχε η Νιγηριανή μου κουλτούρα. Πρόκειται για σεβασμό στους προγόνους σου». Λέει επίσης ότι τα παιδιά του θα ζήσουν στην μητρόπολη του καπιταλισμού, όπου ο ίδιος αμείβεται με περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Tί νόμιζαν ορισμένοι; Ότι θα ζήσει μαζί με εσάς τους «συμπατριώτες» του; Σε ακόμα πιο πρόσφατες δηλώσεις του χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως «χώρα λευκών ρατσιστών».  

Δεν με ενδιαφέρει εάν το χρώμα του δέρματός του είναι μαύρο, κίτρινο, κόκκινο ή …πράσινο. Δεν με ενοχλεί καθόλου η τεράστια επαγγελματική επιτυχία του. Αντιθέτως τον θαυμάζω διότι αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα φτωχού Αφρικανού που πέτυχε χάρις στη σκληρή δουλειά, το ταλέντο, και τον καπιταλισμό.

Με ενοχλεί η πολιτικοποίηση της επιτυχίας του με σκοπό να ακυρωθεί η κοινή καταγωγή ως συστατικό στοιχείο της Εθνικότητας. Έλληνες, είναι όσοι έχουν Έλληνες γονείς. Όσοι έχουν Νιγηριανούς είναι Νιγηριανοί. Ανεξαρτήτως τόπου γέννησης. Εάν κάποιος γεννηθεί στον πλανήτη Άρη δεν σημαίνει ότι είναι …Αρειανός. Οι διεθνιστές επίτηδες μπερδεύουν ιθαγένειες, υπηκοότητες, «μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας» και διαφημίζουν ταλαντούχους αλλοδαπούς χρησιμοποιώντας τους ως μασκότ της παγκοσμιοποίησης.

Ενδεχομένως κάποιοι αλλοδαποί να σέβονται την Ελλάδα περισσότερο από εμάς. Αυτό δεν τους κάνει Έλληνες αλλά φιλέλληνες όπως π.χ. τον Λόρδο Βύρωνα τον οποίο, αν και θυσίασε τη ζωή του για την Ελλάδα, αν και όχι απλά «μετείχε της Ελληνικής παιδείας» αλλά είχε εντρυφήσει στην Ελληνική Γραμματεία, ουδέποτε τον αποκαλέσαμε Έλληνα, αλλά Άγγλο φιλέλληνα. Να είστε σίγουροι πως αν ζούσε σήμερα, οι παγκοσμιοποιητές δεν θα τον ήθελαν «Έλληνα» επειδή έχει λευκό δέρμα. Μόνον μαύρους και μουσουλμάνους ενδιαφέρονται να «Ελληνοποιήσουν». Είδατε να μας φέρουν κανέναν από τα εκατομμύρια λευκών ή χριστιανών της Αφρικής;        

Παρατηρήσατε πόσο ενοχλήθηκαν με την Ελληνική υπηκοότητα του Τομ Χανκς; Ο Τομ Χανκς είναι λευκός και χριστιανός. Δεν τους «βολεύει». Δεν μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν «μειονότητες» και να διαλύσουν την Ελλάδα όπως κάνουν τώρα με τους μαύρους στις Η.Π.Α. 13.000 λαθροεισβολείς καίνε και λεηλατούν την Λέσβο των 80.000 Ελλήνων. Έφτιαξαν Ισλαμική μειονότητα! Σε λίγο θα παρέμβει ο Ερντογάν για να τους «προστατεύσει». Τα δε Μ.Μ.Παραπληροφόρησης μεταδίδουν εικόνες από παιδάκια να κοιμούνται στους δρόμους του νησιού: «Eικόνες ντροπής στην Λέσβο»! Οι ίδιοι έκαψαν τα κτήρια, εμείς πρέπει να ντραπούμε; Και να ξαναπληρώσουμε για καινούργια; Μετά την  φωτιά, οι Μ.Κ.Ο. μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη 400 «ανήλικα προσφυγόπουλα», που στην Πατρίδα τους έχουν από 3 γυναίκες και 9 παιδιά. Το έμαθαν στη Σάμο και  έβαλαν και εκεί φωτιά.

Οι «ανθρωπιστές» να σώσουν τις χιλιάδες νεαρές Άχλαμ και να αφήσουν την υποκριτική ευαισθησία ενάντια στο τελειότερο δημιούργημα της μακραίωνης Ελληνο-Ρωμαϊκής παράδοσης, τον δυτικό πολιτισμό. Τουναντίον, προσπαθούν να μας επιβάλουν τον φασισμό της «πολιτικής ορθότητας»: πώς να μην στραβοκοιτάξουμε τον κάθε ψυχωτικό ευαισθητούλη για να μην ενοχληθεί και ποιες «πολιτικώς ορθώς» λεξούλες θα χρησιμοποιήσουμε για να μην «προσβληθεί» ο κάθε τυχοδιώκτης αλλοδαπός και ο κάθε κουτοπόνηρος «δικαιωματιστής» που πρόθυμα θυματοποιείται για να έχει προνομιακή μεταχείριση.

Ρατσισμός δεν υπάρχει στον Δυτικό κόσμο. Τα νούμερα για τις Η.Π.Α αποδεικνύουν τα ψέματά τους.

Ρατσισμός υπάρχει αλλού. Και θα τελειώσει όταν οι λευκοί θα μπορούν να κυκλοφορούν άφοβα σε χώρες μαύρων και μουσουλμάνων όπως άφοβα κυκλοφορούν οι μαύροι στις χώρες των λευκών. Όταν θα μπορούμε και εμείς να περπατάμε χωρίς φόβο στην πατρίδα του Νιγηριανού καλαθοσφαιριστή. Όταν οι μουσουλμάνες Άχλαμ και οι ομοφυλόφιλοι δεν θα κινδυνεύουν να αποκεφαλισθούν για εγκλήματα «τιμής».

Facebook Comments